راهنمای خرید, کالای دیجیتال

اطلاعاتی در مورد Type-C

آن چه باید در مورد USB Type-C بدانید.

این روزها پورت USB Type-C را اغلب در کامپیوتر، موبایل و تبلت‌های جدید می‌بینیم. پورت USB Type-C نسبت به دیگر پورت‌ها دارای ویژگی‌های خارق العاده‌ای است. در این مقاله قصد داریم به هر آنچه که باید در مورد USB Type-C بدانید بپردازیم. اگر می‌خواهید تا در مورد این پورت و کاربردهای آن بیشتر بدانید پس در این مقاله با ما همراه باشید.

کاربرد تایپ سی

خروجی‌های مختلفی را از پورت USB Type-C می‌توانید برای اتصال دو موبایل به یکدیگر، و موبایل به تلویزیون داشته باشید. به دلیل کاربردهای زیاد این پورت، مبدل‌های متنوعی ساخته و طراحی شده‌اند که به راحتی می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید که در ادامه به برخی از این مبدل‌ها اشاره خواهیم داشت.

مبدل Type-C to VGA

از این مبدل می‌توانید برای اتصال گوشی یا لپ‌تاپی که دارای پورت USB Type-C هستند به تلویزیون، ویدیو پروژکتور یا صفحه نمایش‌هایی که دارای ورودی VGA هستند استفاده کنید.

  • مبدل Type-C to HDMI

مبدل Type-C to HDMI

به دلیل این که این روزها نیاز به صفحات LCD بزرگ با کیفیت بالا یعنی 4K محسوس است این مبدل پرکاربردترین مبدلی محسوب می‌شود که در بازار وجود دارد.

  • هاب USB 3.0 to Type-C+LAN

هاب USB 3.0 to Type-C+LAN

برای این که لپ تاپ‌هایی که دارای پورت Type-C هستند مجهز به USB3.0 شده. و همچنین قابلیت اتصال به شبکه را داشته باشند از این پورت می‌توان استفاده کرد.

  • کابل USB3.0 to USB3.1

با این کابل، گوشی هایی را که دارای پورت USB3.0 هستند به شارژرهایی که قابلیت Fast Charge دارندمی‌توان متصل نمود.

  • کابل Type-C – USB3.1

این کابل را برای اتصال موبایل‌های جدید به لپ تاپ‌هایی که مجهز به این درگاه هستند برای شارژ و قابلیت انتقال داده با سرعتی فوق العاده می‌توان استفاده کرد.

سرعت انتقال در Type-C

در نسل دوم استاندارد USB3.1 شاهد دوبرابر شدن سرعت انتقال اطلاعات از 5 گیگابایت بر ثانیه به 10 گیگابایت بر ثانیه و همچنین بهبود کدگذاری اطلاعات را شاهد هستیم. به عنوان مثال با این سرعت، انتقال محتوای یک دیسک BlueRay با ظرفیت 50 گیگ ظرف 38 ثانیه انتقال می‌یابد که باورنکردنی است.

توان انتقال در Type-C

هدف ازطراحی و استفاده از پورت USB در ادوات الکترونیکی، اتصال رایانه به تلویزیون یارایانه به حافظه‌های اکسترنال بوده است. در واقع می‌توان آن را پلی میان این ادوات الکترونیکی دانست. وظیفه اولیه پورت‌های USB برای انتقال داده‌ها از رایانه به دستگاه‌های ذخیره کننده بود که بعدها با طراحی و ساخت دستگاه‌هایی مانند موبایل‌ها که دارای پورت USB هستند برای شارژ چنین دستگاه‌هایی نیز مورد استفاده قرار گرفت. درUSB2.0 حداکثر توان انتقالی به عبارتی توانی را که از طریق پورتUSB می‌توان به یک دستگاه انتقال داد 500میلی آمپر یا 2.5وات می باشد. و در USB3.0 حداکثر توان انتقالی 900 میلی آمپر یا 4.5 وات است. در USB3.1 این توان، 5000 میلی آمپر یا 100 وات است. در این نوع کابل ها انتقال ولتاژ تا 20 ولت می‌رسدو می‌توان همزمان باانتقال داده به شارژ آن دستگاه نیزپرداخت.

این مقاله منحصرا به USB Type-C اختصاص داده شده است و در صورتی که می‌خواهید اطلاعات کاملی را در مورد  USB چیست و چه کاربردهایی دارد؟  کسب کنید می‌توانید مقاله‌ای که در همین زمینه در سایت منتشر شده است را مطالعه بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *